BÜYÜK İSPANYA ve ENDÜLÜS Tur Programı

TOLEDO TURU  VE  EL HAMRA SARAYI TURU DAHİL!!!

CORDOBA CAMİİ TURU VE GERONA & FİGUERAS TURLARI DAHİL!!!

 SALVADOR DALİ MÜZESİ FARKI İLE!!!

EKSTRA TUR YOK…

28 Şubat’a Kadar Kayıt Yaptıranlara Elhamra Sarayı Giriş Ücreti Hediye !

 

1.Gün: İZMİR – İSTANBUL - MADRİD

Belirlenen saatte Adnan Menderes İç hatlar Havalimanı’nda siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz ve Pegasus Havayollarının PC2213 sefer sayılı 05:50 uçağı ile İstanbul’a hareket ediyoruz. 06:55’de İstanbul’a varışımızın ardından Pegasus Havayolları’nın PC1099 sefer sayılı 10:40 uçağı ile Madrid’e hareket ediyoruz. 14:20’de Madrid’e varışımızın ardından bizleri bekleyen otobüsümüz ile şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda Puerto del Sol, Plaza Mayor, Paseyo de la Castellana, Boğa Güreşi Arenası, Gran Via, Plaza de Espana, Kraliyet Sarayı, Puerto de Alcala göreceğimiz yerler arasında. Turumuzun sonrasında dinlenmek üzere otelimize yerleşiyoruz. Konaklama MADRİD’de otelimizde.

 

2.Gün: MADRİD

Sabah kahvaltısının ardından Toledo’ya hareket ediyoruz. 15 yy’a kadar Müslüman, Yahudi ve Hıristiyanların bir arada barış içinde barındığı, UNESCO tarafından açık hava müzesi ve kültür şehri ilan edilen UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Toledo’da, dünyanın en zengin katedrallerinden biri olan ve içerisinde ünlü ressam El Greco’nun orijinal tablolarının da bulunduğu Toledo Katedrali’ni görüyoruz. San Juan de Los Reyes Catolicos Manastırı, San Martin Köprüsü ile Toledo’nun en eski sinagogu göreceğimiz diğer yerler arasında. Tur sonrası alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Mola sonrası Madrid’e geri dönüyor ve otelimizde dinleniyoruz. Konaklama MADRİD’de otelimizde.

 

3.Gün: SEVİLLA

Sabah kahvaltısının ardından Cordoba’ya doğru yola çıkıyoruz ve varışımıza istinaden panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Görülecek yerler arasında yapımına 8.yy.’da başlanan ve 10.yy.’da bitirilen Endülüs Emevileri dönemine ait, Batı İslam sanatının en güzel örneklerinden biri olan Dünya’nın üçüncü büyük camisi Cordoba Camii (Mezquita), Musevi Mahallesi ve Plaza Mayor bulunmaktadır. Turumuz sonrasında Sevilla’ya hareket ediyoruz ve kısa bir yolculuk sonrasında ulaşıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Flamenko gecesine katılabilirler. Keyifli dakikalar sonrasında otelimize dönüyoruz. Konaklama SEVİLLA’da otelimizde.

 

4.Gün: SEVILLA - GRANADA

Sabah kahvaltısının ardından Sevilla şehir turuna başlıyoruz. Göreceğimiz yerler arasında İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı, havuzları ve bahçeleri ile ünlü Maria Luisa Parkı ile Santa Cruz Meydanı bulunmaktadır. Sevilla şehir turumuz sonrasında Granada’ya hareket ediyoruz. Granada gezimizde havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan Elhamra Sarayı’nı geziyoruz. Tarihi Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla Meydanı, Belediye Meydanı görülecek ve Endülüs’ün keyfini çıkaracaksınız. Tur sonrası otelimize transfer oluyoruz. Konaklama GRANADA’da otelimizde.

 

5.Gün: VALENCIA

Sabah kahvaltısının ardından Valencia’ya hareket ediyoruz. Yapacağımız şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasında Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, 15. y.y.’da takasla alışveriş yapılan Lonja Market, eski market alanı ve portakallarıyla ünlü meyve bahçeleri bulunmaktadır. Tur sonrası otelimize transfer oluyoruz. Konaklama VALENCIA’da otelimizde.

 

6.Gün: BARCELONA

Sabah kahvaltısının ardından Barcelona’ya hareket ediyoruz. Keyifli bir yolculuk sonrasında Barcelona’ya ulaşıyoruz ve şehir turumuza başlıyoruz. Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, Olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana Olimpic Port göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuz sonrasında otelimize transfer oluyoruz. Konaklama BARCELONA’da otelimizde.

 

7.Gün: BARCELONA

Sabah kahvaltısının ardından Gerona & Figueras turuna başlıyoruz. Turumuzda orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir. Tur sonrası otelimize transfer oluyoruz. Konaklama BARCELONA’da otelimizde.

 

8.Gün: BARCELONA – İSTANBUL - İZMİR

Sabah kahvaltısının ardından Barcelona merkezde alışveriş için serbest zaman alıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşarak Barcelona Havalimanı’na hareket ediyoruz Check in ve Gümrük işlemlerimiz sonrasında Pegasus Havayollarının PC1092 sefer sayılı 14:20 uçağı ile İstanbul’a hareket ediyoruz ve 19:00’da İstanbul’a ulaşıyoruz. İstanbul’dan Pegasus Havayollarının PC2208 Sefer sayılı 22:00 uçağı ile İzmir’e hareket ediyoruz ve saat 23:15’te İzmir’e ulaşıyoruz. Bir başka MAVİ TOUR organizasyonunda buluşmak ümit ve dileğiyle ayrılıyoruz.

 

 

 

 

 

Kalkış Yerleri: İZMİR-İSTANBUL
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Pegasus Havayolları ile İzmir-İstanbul–Madrid/Barcelona– İstanbul-İzmir uçak bileti
7 Gece 4*Otelde konaklama
Otelde alınan Sabah Kahvaltıları
Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
Havalimanı ve Şehir vergileri
Zorunlu seyahat sigortası
Programda Belirtilen Turlar



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Öğle ve Akşam yemekleri
Otelde yer alan mini bar ve ekstra harcamalar
Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
Vize Ücreti 120 € (Yeşil Pasaporta Vize yoktur)
Zorunlu sağlık sigortası 70 yaş üzeri farkı (15€)
Yurtdışı Çıkış Harç Pulu (15₺)
Flamenko gecesi



Notlar

Geçerli çok girişli SHENGEN vizesi veya YEŞİL PASAPORTU olanlar için vize yoktur.
Yukarıda belirtilen uçuş saatleri Havayollarından alınmıştır. Uçak saatlerine gelebilecek herhangi bir değişiklikten, uçak iptalinden, uçağın teknik aksaklıklarından dolayı ortaya çıkabilecek rötarlardan, yolcunun iç hat uçuşlarını kaçırmasından kaynaklanan aksaklık veya doğabilecek problemlerden acentemiz kesinlikle sorumlu tutulamaz.
Turumuzun gerçekleşebilmesi için en az 25 kişinin katılımına ihtiyaç vardır. Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Mavi Tour yukarıda belirtilen programı iptal etme hakkına sahiptir. Bu durumda yolculara para iadesi yapılacaktır.
Uçak yolculuğu esnasında yolcu başına serbest bagaj hakkı sınırı 20 kg’dir. Her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır ve bu bagajın ağırlığı 8 kg. sınırını geçmemelidir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden Mavi Tour ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir.
Bu seyahate katılacak olan her yolcunun pasaport temdit süresinin en az 6 ay olması gerekmektedir.
Yurt dışı çıkışında gümrük ve pasaport engeli olan yolculara seyahate iştirak edemedikleri takdirde ücret iadesi yapılmaz.
18 yaş altında katılımcılar için anne babadan muvakatname (2 adet) verilmesi istenmektedir.
Şirketimiz sizler ile konsolosluk / elçilik arasında bir aracı konumunda olup, herhangi bir vize alım garantisi veremez. Bu durumda konsolosluk / elçiliğin vermediği vizelerden Mavi Tour sorumlu tutulamaz.
İptal ve iade şartları; 29236 sayılı Paket Tur Sözleşmeleri Yönetmeliğine tabidir.


İptal Şartları
SHINO TOUR Seyahat Acentesi Tic.Ltd. Şti.
Üçkuyular Mah. İnönü Cad.No.833 Da.4 Üçkuyular Karabağlar /İZMİR
02324041177


Bu çıktı 27.07.2024 16:29 tarihinde verilmiştir. SHINO TOUR Seyahat Acentesi Tic.Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.